transskribering.com

Transskriber dansk lyd til dansk tekst.Kommer snart!

Fra rå lydfil til lydefri tekst på minutter. Prøv 30 minutter gratis.

Finjusteret og optimeret til dansk (bedre, end du tror) Finjusteret til dansk 21x billigere end et menneske 100x hurtigere Betal kun for det, du bruger. Sikkerhed og privatliv Tilføj referat og uddrag nøglepassager Semantisk søgning Og meget mere ...

Eller træk din fil ind på siden

Vi kan håndtere alle filtyper.

Du har ikke råd til at lade være

Se forskellen på Transskribering.com og et tekstbureau, hvad angår en 60 minutters lydfil.

Transskribering.com Tekstbureau
Pris 1 kr. pr. minut (alt inklusive) = 60 kr. "Fra" 22 kr. pr. minut = 1.320 kr.
Tid 5 minutter 4-5 timer fra det øjeblik, de går i gang
Turnaround 5 minutter 24 timer
Rådighed Dag og nat "Vi har lukket i påsken"
Nøjagtighed 98% - se eksempler 99%
Sikkerhed & Privatliv Ingen ser din tekst, og din lydfil slettes med det samme - læs mere her. En person læser din dagbog / kundesamtale / forretningshemmeligheder linje for linje
Dedikeret til dansk Ja Ja
Tidsstempler Ja Ja
Speaker labels Ja Ja
Referat Ja Nej
Nøglepassager Ja Nej
Semantisk søgning Kommer snart Nej

Transskribering? Transskription?

Transskribering, transkribering, transskription - der er mange forskellige måder at stave og tale om konverteringen af talesprog til skriftsprog på. Det kan nemt blive forvirrende med alle de varianter.

Transskribering er den mest almindelige stavemåde. Ordet kommer af latin 'trans-' der betyder 'over' og 'skribere' der betyder 'at skrive'. Transskribering dækker over konverteringen af talesprog til det skrevne sprog.

Transkribering bruges også af mange som en synonym variant af transskribering. Stavemåden kommer af tysk 'transkribieren'. Betydningen er den samme - at omdanne tale til tekst.

Transskription er en lidt sjældnere variant, der også betyder oversættelse af tale til tekst. Denne stavemåde kommer direkte af engelsk 'transcription'.

Uanset stavemåde refererer alle ordene til den samme proces, hvor talte eller uformelige lyde konverteres til en skriftlig form. De kan anvendes i samme forstand og er synonymer. Valget af ord afhænger blot af personlig smag og sprogbrug.

FAQ

  • Hvad er Transskribering.com? Transskribering.com er en dansk, AI-drevet transkriberingsservice, der anvender avancerede værktøjer til at transkribere din tekst på ingen tid.
  • Hvis det er så billigt og hurtigt, så må resultatet vel også være derefter? Nej! Vi har har transkriberet alle Dronningens nytårstaler i de sidste 10 år. Se resultaterne her, og vurder selv kvaliteten.
  • Er Transskribering.com gratis? Nej, men det koster kun 1 kr. pr. minut (alt inklusive) at transkribere sin lydfil. En fil på 60 minutter koster derfor mindre end en fastelavnsbolle eller et påskeæg. Det er 22x mindre end at få et menneske til at gøre det.
  • Kan jeg uploade [obskurt lydformat] Ja, med al sandsynlighed. Vi kan håndtere MP3, MP4, MP2, AAC, WAV, FLAC, PCM, M4A, Ogg, Opus, WebM og mange flere. Mon ikke din lydfil er på listen?
  • Hvilke sprog understøtter Transskribering.com? Kun dansk.
  • Hvis det her er en dansk side, hvorfor har I så et .com-domæne? Alle .dk-domænerne var taget, så vi måtte nøjes med denne.
  • Er Transskribering.com en rigtig virksomhed? Ja, vi er et produkt af TekstGuru ApS (CVR: 43661574), der er drevet af Marcus Henglein, som kan kontaktes her: hey@textguru.ai.

Sikkerhed & privatliv

  • Lydfilen slettes med det samme, at den er konverteret til et tekstformat
  • Alle tekster slettes automatisk efter 30 dage, eller ved at du klikker "Slet tekst"
  • Al kommunikation foregår mellem klient og server er enkrypteret med HTTPS

Vi kan håndtere alle lydfiler

MP3 MP4 MP2 AAC WAV FLAC PCM M4A Ogg Opus WebM ... og mange flere

Eksempler: Vi har transskriberet alle Dronningens nytårstaler

Vælg et år, og sammenlign resultatet med den officielle transskription. Hver transskription har taget ca. 90 sekunder og kostet mellem 10 og 15 kr. Se nedenfor vores kommentarer om, hvad der er gået godt, og hvad man skal være særligt opmærksom på.

2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022
Feedback?

Slip filen hvor som helst